Said Husejinović blizu povratka u staro jato

Veznjak nedavno napustio Tuzla City

Said Husejinović blizu povratka u staro jato · Saznajemo

A. Čaušević

Said Husejinović je na kraju jesenje polusezone napustio Tuzla City, a prema svemu sudeći svoj fudbalski hljeb će i dalje zarađivati na bh. terenima. 

S obzirom na svoju reputaciju Husejinoviću neće trebati dugo vremena da pronađe novi angažman, a prema svemu sudeći iskusnog veznjaka očekuje povratak u staro jato.

Kako SportSport.ba saznaje Husejinović će se vratiti u Slobodu i to svega šest mjeseci nakon što je napustio ovaj klub.

Ovom 31-godišnjaku će to biti treći boravak na Tušnju. Karijeru je upravo počeo u tuzlanskom premijerligašu odakle je prije deset i kusur godina otišao u Werder iz Bremena.

U Slobodu se vratio na ljeto 2018. godine, zadržao se jednu sezonu, a zatim prešao u redove gradskog rivala, ekipu Tuzla Cityja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim za tuzlanske rivale i Werder iskusni veznjak je u karijeri još igrao za Dinamo, Sarajevo, Kaiserslautren i zagrebačku Lokomotivu.

Očekuje se da njegov povratak u Slobodu bude ozvaničen u narednim danima.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

crvenituzlak
Mrs klosaru ne dolazi u slobodu. Pokazao si ti davno svoje lice, a sad i da obraza nemas. Al dobro seljak ostaje seljak.
2 1
Zenicanin
pa sta je ovima u Slobodi? Kakav je to obraz, covjek ide i vraca se kad hoce
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti