Herić strijelac u porazu Kapfenberga

BW Linz slavio 4:2

Herić strijelac u porazu Kapfenberga

A. Beganović

U okviru 3. kola austrijske Erste lige Kapfenberg kojeg s klupe predvodi bosanskohercegovački stručnjak Abdulah Ibraković pretrpio je poraz na domaćem terenu od BW Lizna.

Nakon što su u prva dva kola imali polovičan učinak (pobjeda i poraz) izabranici Abdulaha Ibrakovića su večeras uspisali drugi poraz.

Linz je slavio rezultatom 4:2, a jedan pogodak za Kapfenberg postigao je nekadašnji fudbaler Sarajeva i Slobode, Elvedin Herić.

Nakon tri odigrana kola Kapfenberg se nalazi na 8. mjestu tabele sa tri osvojena boda, a Linz je sa 6 bodova četvrtoplasirani.

U narednom kolu Kapfenberg gostuje kod Florisdorfa, dok će Linz dočekati Amstetten.

Top Komentari

Penderinos
Duško reaguj !
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi