Hernandez između londonskih rivala
Foto: EPA

Ponovo u Premiershipu

Hernandez između londonskih rivala

Midhat Šljivak

Meksički fudbaler Javier Hernandez mogao bi od januara ponovo igrati u engleskoj Premier ligi.

Rukovodstvo Real Madrida nema namjeru da ponudi ugovor Meksikancu nakon što mu okonča posudba.

To predstavlja problem i Manchester Unitedu. Crveni đavoli ga žele unovčiti u januaru, jer mu ugovor ističe na kraju sezone. 

Chicharito bi tako već u januaru mogao ponovo u Premiership. Arsenal i Tottenham su pokazali interes za njegovo dovođenje, te bi ovaj napadač mogao pojačati jednog od londonskih rivala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Hernandez je član Uniteda od 2010. godine, ali nikad se nije nametnuo kao prvi napadački izbor Crvenih đavola. U šest nastupa za Real postigao je tri pogotka.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.