Hernandez: Teško će biti završiti Ligu prvaka na vrijeme

Zanimljiva izjava

Hernandez: Teško će biti završiti Ligu prvaka na vrijeme

E. Dindić

Liga prvaka mogla bi biti nastavljena po ubrzanom tempu, a kao mjesec kada bi se nastavila prema posljednjim informacijama spominje se august. 

Pandemija koronavirusa a nakon toga i svjetska financijska kriza pogodili su i fudbal. Ali UEFA se ne predaje i pokušat će sve nacionalne lige, Ligu Prvaka i Europa ligu privesti kraju.

Međutim odbrambeni fudbaler Bayerna Lucas Hernandez nije optimista kada je riječ o nastavku Lige prvaka.

"Teško će biti izaći iz karantina, biti u dobroj formi i dogovoriti nastavak Lige prvaka. To zahtjeva putovanja u Italiju, Španiju, Englesku ili Francusku koje su pogođene virusom, zato moramo biti realni. Mislim da će Ligu prvaka biti nemoguće završiti na vrijeme, pogotovo kada se zna da je prioritet završetak prvenstva." rekao je Hernandez.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi