Sagnol otkrio kako je Varane izmakao Bayernu i potpisao za Real Madrid

Zanimljiva priča

Sagnol otkrio kako je Varane izmakao Bayernu i potpisao za Real Madrid

E. Oštraković

Treneri vrlo često znaju pogriješiti kada su procjene transfera u pitanju, ali to uvije probaju zataškati.

Jedan od takvih "kikseva" bio je Varane, a njega je htio doveti Bayern.

On je na kraju završio u Real Madridu, a Sagnol je ispričao šta se sve tada dogodilo.

"Sjedio sam kod kuće i prijatelj me nazvao i rekao mi da moram pogledati nekog igrača. Pričao mi je da je pretalentovan i još je mlad. Kada sam ga gledao vidio sam kako zrelo igra i rekao sam to svima u Bayernu", rekao je Sagnol, te je dodao:

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Rekli su mi da je preskupo da plate četiri miliona za tako mladog igrača, a on je dva mjeseca kasnije potpisao za Real Madrid. Oni su ga platili 10 miliona eura", završio je Sagnol.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti