Herrera: Ibrahimović je genije, ali može da bude i dosadan
FOTO: EPA

Govorio o saigraču

Herrera: Ibrahimović je genije, ali može da bude i dosadan

Vezni fudbaler Manchester Uniteda Ander Herrera uputio je zanimljivu konstataciju na račun saigrača Zlatana Ibrahimovića. 

Govoreći za engleske medije Herrera je za Ibrahimovića imao samo riječi hvale, kada je u pitanju fudbal, međutim dodao je da on ponekad zna i biti dosadan. 

"Ibrahimović je genije. On sve što kaže to i ispuni. Ako kaže da će postići 30 golova, on to ostvari i zbog toga je jednostavno najbolji. Ipak, može da bude i jako dosadan jer uvijek želi da pobjeđuje čak i van terena", izjavio je Herrera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Tim sa Old Trafforda se u Premiershipu trenutno nalazi na petoj poziciji sa 52 osvojena boda, a najbolji strijelac ekipe je upravo Ibrahimović. On je do sada postigao 26 golova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi