Herrera: Očajni smo zbog poraza

Veznjak Athletica razočaran

Herrera: Očajni smo zbog poraza

Nakon što su u sinoćnjoj finalnoj utakmici Evropa lige, poraženi od Atletico Madrida, igrači Athletic Bilbaoa su i više nego razočarani. Rodamel Falcao je sa dva pogotka srušio snove Baskijaca, a konačan rezultat, 3:0, postavio je Diego.

Sjajni veznjak baskijskog kluba Ander Herrera, istakao je da je jako tužan zbog prokockane prilike da se osvoji prvi evropski trofej za Athletic Bilbao.

 

"Očajni smo zbog ovog poraza. Vjerovatno ćemo kako vrijeme bude prolazilo malo drugačije gledati na sve ovo. Bićemo ponosni. Međutim za sada ovaj poraz jako boli", kazao je razočarani Herrera te je istakao kako je gol u ranoj fazi utakmice odlučio ishod.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

 

"Prvi gol nas je šokirao. Nakon njega nismo uspjeli da se vratimo u igru i završilo se loše po nas".

Athletic Bilbao će pokušati da se vrati na pobjedničke staze u posljednjem kolu Primere. U goste će ići Levanteu, a do kraja sezone će Baskijci imati priliku da se protiv Barcelone bore za trofej Kupa Kralja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.