Hertha čekala pola godine kako bi odgovorila Augsburgu na provokaciju

Sada je pravo vrijeme

Hertha čekala pola godine kako bi odgovorila Augsburgu na provokaciju

E. Škorić
Teme:

U Herthi su jedva dočekali da se osvete Augsburgu za poraz u prvom dijelu sezone.

Hertha je tada u Augsburgu poražena s 4:0, ali je danas u Berlinu s 2:0 pobijedila istog rivala i nastavila sa dobrim partijama po povratku njemačkog nogometa.

Prošle godine, preciznije 24. novembra 2019., Augsburg je nakon uvjerljive pobjede nad Herthom krenuo s provokacijama, pa joj "editovoa" grb, uklonivši bijeli dio zastave.

Berlinski tim danas se prisjetio provokacije iz prošle godine, pa je odgovorio na istu: "Lijepa zastava, možete je zadržati".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Hertha je deveta na tabeli sa 38 bodova, dok je Augsburg 14. s 31 bodom i još uvijek u opasnosti da bi mogao ispasti iz Bundeslige.

Top Komentari

Penderinos
Jbg nije isto kad pobjedis 4-0 i 2-0
1 3
EdwinPol
Isto ko sto nije isto 5:2 i 0:3 al ne mozes mitomanima objasniti
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi