Hertha u Berlinu savladala Aalen

Odigrana tri susreta njemačke 'cvajte'

Hertha u Berlinu savladala Aalen

A. Haznadarević
Teme:

Berlinska Hertha, koja se prošle sezone oprostila od društva najboljih stigla je do nove pobjede u 'cvajti', nakon što je savladala ekipu Aalena rezultatom 2:0

 

Mreže su mirovale sve do 60. minuta kada je Ramos pogodio na asistenciju Ndjenga i tako doveo domaće u vodstvo. Drugi pogodak, djelo je Ronnyja, koji je nakon dodavanja Schulza u posljednjoj minuti susreta stavio tačku na 'i' u ovom meču.

 

Momčad Kaiserslauterna, slavila je rezultatom 2:1 na svom stadionu protiv Duisburga, a strijelci su bili Zuck i Azaouagh za domaće, te Domovchiyski za ekipu gostiju.

 

Odigran je još susret Auea i Padeborna u kojem su gosti bili uspješniji, te osvojili sva tri boda zahvaljujući pogotku Hofmana.

 

Njemačka 2. Bundesliga

Hertha - Aalen 2:0 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kaiserslautern - Duisburg 2:1

Aue - Padeborn 0:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.