Het-trick Adriana u trijumfu Flamenga

Prvenstvo Carioca

Het-trick Adriana u trijumfu Flamenga

Adnan Beganović
Teme:

U okviru 5. kola prvenstva Carioca derbi susret na Maracani odigrali su Fluminense i Flamengo, a nakon sjajne utakmice više razloga za slavlje imali su fudbaleri Flamenga koji su slavili sa 5:3.

Nakon prvih 45 minuta susreta Fluminense je imao prednost od dva pogotka (3:1) i tada ništa nije mirisalo na pobjedu Flamenga.

Međutim, Adriano i društvo nisu mislili tako pa su do kraja susreta preokrenuli rezultat i sasvim zasluženo upisali novi trijumf.

Strijelci za Fluminense bili su Allan, Conca i Cassio, dok je za Falmengo 3 pogotka postigao Adriano, a po jedan Vagner Lowe i Kleberson.

Flamengo nakon 5 kola ima isto toliko pobjeda, dok je Fluminense ostao na četiri pobjede, a ovo mu je bio prvi poraz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.