Heynckes će razmotriti ponude iz inozemstva

Ponuda ne manjka

Heynckes će razmotriti ponude iz inozemstva

Trener Bayerna iz Münchena, Jupp Heynckes, koji napušta ekipu na kraju sezone, otkrio je da je primio nekoliko "ponuda za posao iz inozemstva" i da razmišlja da nastavi karijeru van Njemačke.

Šezdesetosmogodišnji trener na putu je da Bayern dovede do historijskog uspjeha, ali će ga, bez obzira na rezultat, ovog ljeta na klupi bavarskog tima zamijeniti Pep Guardiola. 

Heynckes je ranije u svojim izjavama nagovještavao da bi mogao okončati karijeru na kraju sezone, ali je sada potvrdio da će razmotriti i druge opcije. 

"Naravno da imam ponude iz inozemstva", rekao je bivši trener Real Madrida za Kicker te je dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nakon dvije uspješne sezone s Bayernom, u Bundesligi nemam više alternativa. No, trenutno sam fokusiran isključivo na Bayern", dodao je. 

Bavarci, koji su već osigurali naslov prvaka Njemačke, u finalu Lige prvaka 25. maja igraju protiv Borussije Dortmund, prije nego što se 1. juna sastanu sa Stuttgartom u finalu njemačkog Kupa. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.