Heynckes: Kroos bi mogao da okači kopačke o klin

Nekadašnji trener Bayerna dao zanimljiv prijedlog Kroosu

Heynckes: Kroos bi mogao da okači kopačke o klin

D. Rakanović

Nekadašnji trener Bayerna Jupp Heynckes u šaljivom tonu je izjavio da Toni Kroos može se penzionisati nakon osvajanje Lige prvaka treći put u karijeri. 

Njemački reprezentativac bio je u Heynckesovom timu koji je osvojio triplu krunu sa Bayernom u sezoni 2012/13, a osvojio je još dvije Lige prvaka sa Real Madridom, kao i Svjetsko prvenstvo sa Njemačkom.

Bivši trener Bayerna smatra da od toga neće moći postići mnogo više, pa je predložio Nijemcu da završi igračku karijeru.

"Toni ima 27 godina i osvojio je tri Lige prvaka, triplu krunu sa Bayernom i Svjetsko prvenstvo. Mogao bi da okači kopačke o klin. On je strateg, razvio se u Realu u još boljeg igrača. Igra onako kako bi svaki trener volio", rekao je Heynckes.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti