Heynckes: Nagelsmann će kad-tad doći u Bayern
Foto: EPA

Mogao bi ga naslijediti

Heynckes: Nagelsmann će kad-tad doći u Bayern

Bayernov trener Jupp Heyneckes vjeruje da će Julian Nagelsmann dobiti priliku da vodi slavni njemački klub. 

Zahvaljujući rezultatima koje postiže sa Hoffenheimom, 30-godišnji Julian Nagelsmann je postao najprepoznatljivije ime u valu mladih stručnjaka i mnogi mu predviđaju veliku trenersku karijeru. Među njima je i Jupp Heynckes.

"Moglo bi biti dobro za njega ako bude još koju godinu u Hoffenheimu, dok prikupi evropsko iskustvo. U malim klubovima vi još uvijek možete praviti greške", kazao je Heynckes, prenose njemački mediji, te dodao:

"Nagelsmanna će put kad-tad dovesti na klupu Bayerna."

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Budući da je Heynckes samo prijelazno rješenje u Bayernu, mnogi su uvjereni da će ga na kraju sezone naslijediti upravo perspektivni Nagelsmann. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi