Heynckes: Ovo je umjetnost

Prezadovoljan trijumfom u derbiju

Heynckes: Ovo je umjetnost

Trener Bayerna Jupp Heynckes bio je prezadovoljan nakon visoke pobjede njegovog tima nad Borussijom iz Dortmunda sa čak 6:0.

Bayern je odigrao prvo poluvrijeme iz snova, nakon kojeg je već vodio sa 5:0, a onda je krajem utakmice Lewandowski kompletirao svoj hat-trick i zabio za konačan rezultat susreta

"Prvo poluvrijeme smo odigrali prvoklasno, savršeno. Umjetnost igranja, pozicioniranje, tehnički elementi... Sve savršeno. U drugom dijelu smo malo smanjili tempo jer nas u utorak očekuje nova bitna utakmica", rekao je 72-godišnji stručnjak, čije su misli već usmjerene na četvrtfinalni meč Lige prvaka protiv Seville.

Bayernu je pobjeda nad Dortmundom bila već 22. u ovoj sezoni Bundeslige i samo zahvaljujući trijumfu Schalkea nad Freiburgom nije još jučer obezbijedio novu titulu. Međutim, to će se vjerovatno desiti narednog vikenda kada Bavarci gostuju Augsburgu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi