Hiddink: Šteta što niko nije snimio okršaj Coste i Oscara

Trener Chelsea otkrio šta se zapravo desilo

Hiddink: Šteta što niko nije snimio okršaj Coste i Oscara

Engleski mediji objavili su jučer da su Diego Costa i Oscar imali veoma neprijatan duel na treningu Chelsea koji je mogao završiti i fizičkim obračunom.

Privremeni trener Chelseaja Guus Hiddink kazao je da neće kazniti ovu dvojicu nogometaša jer se zapravo ništa nije dogodilo toliko loše kao što su to mediji prenijeli.

"Takve stvari se stalno dešavaju na treningu i tu nema ničega za raspravu, jer su to njih dvojica već sami riješili. Svi smo se skupa nasmijali kada smo vidjeli da se i oni smiju nakon svega", rekao je Hiddink.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea sljedeću utakmicu igra u nedjelju na Stamford Bridgeu u okviru FA Cupa protiv Scunthorpea. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije