14

Komentari (14)

Sta to ima erotsko u toj kosi da joj se kosa ne bi vidjela, pa kosa krati, sijece baca u smece isto kao kad se posjeku nokti. Totalna glupost.
Kralj_Tvrtko
I šta sad da kazemo
Zippo
Sta su trebali kad je džeko skino sorc onom grku,trebali su ga svi opkoliti ,sramota gola guzica
kreka
Prava vjernica se ne bi dovela u takvu opasnost
DobarDan
Jel ti izdajes te certifikate za prave vjernike ? Volio bih da imam taj papir i diplomu, ono kad zadjemo u temu da se ku*cim.. de vidi mi to, jesam pravi, ociju mi..
Dobojlija
ludilobrale
Ja koliko sam gledao predavanja Dajija ucenjaka hafiza i uočenih ljudi u islamskom svijetu strogo je zabranjeno nama govoriti ko je vjernik pravi a ko ne možemo skrenut pažnju ali mi odlučivati i govorit ko je vjernik a ko ne je zabranjeno. Pogotovo ako obavljamo namaz tu i tamo ili nedo Bog neobavlljamo ga nikako .
Seher Rajvosa
Glup si ko *****. ****e izvini na usporedbi
kreka
Tobe jarabi.Cuj spao joj.
burek_sa_mesom
Grančica joj zapela za hidžab hahaha
ratip irats
Zenicanin
Gaucho
bananko
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.