7

Komentari (7)

Demagog
Ako ikad Messi i Ronaldo budu večerali zajedno,pričali li bio o tome kako je Higuain beskoristan.
bhodzic
Malo koji igrač je uspio igrati u 3 od 4 najjače svjetske lige, kao naš Efin Džeko. Messi jeste jedan od najboljih, ali da bi to potvrdio, morao je igrati u bar još jednoj jakoj ligi. Zato je meni C. Ronaldo ispred Messi-ja
Demagog
Buraz, ne razumiješ se u fudbal.
bhodzic
Vidim, ti si stručnjak
LevoKrilo
Druže, poenta je konstantnosti igranja u premier ligi Engleske. Nije isto igrati protiv Engleskog kluba jednom u godini ili svake sedmice ili još gore, srijeda-subota-srijeda kako oni igraju sa silnim kupovima što imaju u takmičenju...
DamirS
Eto svi nešto pričaju kako on ne bi mogao protiv engleskih štopera a pri tome zaboravljaju da je on igrač sa ubjedljivo najviše golova protiv engleskih timova u Ligi prvaka. A znamo da u ligi prvaka ne igraju bilo kakvi nego najbolji engleski timovi.
IvanKing
Ja ali ovi šta pišu o tome misle svaki tjedan igrat ne jednom ili dva put se susrest u Ligi Prvaka, i još kad su ti njihov tjedni sa dvi utakmice u tjednu tj u 3 Tjedna zna bit 7,8 utakmica.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.