Higuain: Ronaldo je egoista, nije ni blizu Messiju!

Argentinac otvorio dušu

Higuain: Ronaldo je egoista, nije ni blizu Messiju!

Napadač Napolija Gonzalo Higuain je u izjavi za španske medije ne baš pohvalno govorio o Cristianu Ronaldu, svom bivšem saigraču iz Real Madrida.

Štaviše, Higuain je Ronalda 'počastio' epitetima koji su daleko od pozitivnih.

"On je nevjerovatan egoista. Ako mu ne kažete da je najbolji, sigurno nećete biti njegov prijatelj. Čak se i na treninzima ljutio na saigrače kada odluče sami završiti akciju, umjesto da mu dodaju loptu", rekao je Higuain, koji je potom dodao:

"Po meni, Ronaldo je precijenjen. On misli da je najbolji, ali nije ni blizu Messiju. Dijelio sam svlačionicu s obojicom, i Messi je mnogo bolji".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Higuainov odnos sa Ronaldom je posebno obilježila utakmica od prije nekoliko sezona, kada je Portugalac pokušao 'ukrasti' gol svom kolegi. Iako je Higuain već predriblao golmana i bio na pragu postizanja pogotka, Ronaldo se umiješao i upropastio priliku za Real Madrid. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.