Higuain: Veoma sam sretan, ovo je važna pobjeda

Argentinac nakon meča

Higuain: Veoma sam sretan, ovo je važna pobjeda

Juventus je večeras na stadionu Louis II slavio veoma važnu pobjedu od 2:0 u okviru prvog meča polufinala Lige šampiona protiv Monaca.

Strijelac oba pogotka za Staru damu bio je Argentinac Gonzalo Higuain. On je u oba navrata pogađao nakon asistencija Dani Alvesa.

Higuain je nakon meča rekao da još ništa nije gotovo.

"Veoma sam sretan, ovo je važna pobjeda. Nosimo kući veoma važan trijumf. Sada se vraćamo Seriji A i nadamo se da ćemo osvojiti Scudetto što prije. Ja uvijek radim naporno i trudim se dati sve od sebe. Veoma je važno ostati smiren jer imamo i revanš pred sobom. Monaco je veoma snažna ekipa, ali nadamo se finalu. Ja radim za tim. Bilo je važno da Juventus pobijedi, čak i da ja nisam bio strijelac, bilo bi ok", rekao je Higuain nakon meča.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo, revanš susret se igra za šest dana u Torinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi