Higuain: Vjerujemo u osvajanje Scudetta
Foto: EPA

Tim iz Napulja želi trofej

Higuain: Vjerujemo u osvajanje Scudetta

Midhat Šljivak

Napadač Napolija, Gonzalo Higuain, izjavio je kako ekipa vjeruje u osvajanje titule prvaka Italije.

Iako za vodećim Juventusom zaostaju čak 13 bodova, u Napulju i dalje vjeruju u osvajanje Scudetta. Potvrdio je to i argentinski napadač Gonzalo Higuain.

"Želimo nešto osvojiti i vjerujemo da se možemo boriti na tri fronta. Znamo da će biti teško, ali svi smo uvjereno da možemo doći do trofeja. Dok ne izgubimo matematičke šanse, borićemo se za Scudetto. Mislimo da možemo osvojiti titulu, iako će biti teško pored Juventusa i Rome. Nećemo se predati", rekao je Higuain.

Argentinski napadač, koji je stigao iz madridskog Reala, ove sezone igra zaista sjajno. Ove sezone je u prvenstvu Italije postigao 12 golova, te ima sedam asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.