Hilderbrand u Hoffenheimu
Dolazi kod Vedada i Seje

Hilderbrand u Hoffenheimu

Eldar Ganibegović

Naši reprezentativci u dresu njemačkog Hoffenheima, Vedad Ibišević i Sejad Salihović, od januara će, najvjerovatnije, dobiti novog golmana. Njemački mediji pišu da je njemački nogometni golman Timo Hildebrand usmeno dogovorio dolazak u Bundesligaša Hoffenheima.

Iako iz kluba zasad nisu potvrdili informaciju, Nijemci tvrde da je vlasnik i predsjednik vodećeg kluba Bundeslige, Dietmar Hopp dogovorio transfer bivšeg njemačkog reprezentativca.

Poznato je kako je Timo nezadovoljan statusom u sadašnjem klubu, Valenciji, te kako je najavio odlazak iz Španije. Za njega su zainteresirani manje popularni njemački klubovi, ali kako sada stvari stoje Hilderbrand od sljedeće sezone neće strepiti od najboljeg napadača u Njemačkoj, Vedada Ibiševića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.