Hiroš u Mladosti do 2021. godine

Potpisao novi ugovor

Hiroš u Mladosti do 2021. godine

Mladi fudbaler Amer Hiroš i naredne sezone će nastupati za Mladost iz Doboja kod Kaknja.

Ovaj premijerligaš je na zvaničnoj stranici objavio kako je Hiroš potpisao profesionalni ugovor prema kojem će dres Mladosti nositi do juna 2021. godine, a pritom je zadužio dres s brojem 10.

"Sretan sam zbog novog ugovora i što sam ostao u Mladosti. Zadovoljan sam trenutnom atmosferom u klubu, a posebno bih izdvojio da uživam na treninzima sa trenerom Šabićem", kazao je Hiroš.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Hiroš za Mladost nastupa od ljeta 2017. godine, a u protekloj sezoni je upisao 28 nastupa u crvenom dresu i pritom postigao jedan gol uz dvije asistencije.

Prethodno je nastupao za Željezničar i Goražde.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi