Wagner: Tužan sam i osjećam se odgovornim!
FOTO: ABC Portal

Brazilac se oglasio na Facebooku

Wagner: Tužan sam i osjećam se odgovornim!

Samir Mlaćo

Nogometaši Širokog Brijega bez ispaljenog metka pali su u subotu protiv Sarajeva.

Bordo tim je slavio sa 2:0, te poslao tim sa Pecare u Ligu za opstanak. 

Iskusni kapiten Širokobriježana Brazilac Wagner Santos Lago na svojoj zvaničnoj facebook stranici obratio se navijačima kluba, te preuzeo odgovornost za neuspjeh kluba.

"Dragi navijači, žao mi je što nismo izborili Ligu za prvaka, tužan sam i kao kapetan osjećam se odgovoran kao i ostali igrači za neuspjeh. Imamo još priliku kroz Kup i moramo biti jedinstveni i zajedno dok god imamo nade. Sada kada nam je svima teško, moramo pokazati ljubav prema klubu!", jasan je bio Wagner.

Široki Brijeg će u posljednjem dijelu regularnog dijela sezone u subotu na svojoj Pecari ugostiti sarajevski Olimpik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti