Hitna pomoć sinoć na Koševu spasila život navijaču FK Sarajevo

Bordo klub se oglasio na Twitteru

Hitna pomoć sinoć na Koševu spasila život navijaču FK Sarajevo

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sinoć su na Koševu savladali Radnik sa 2:1 u meču petog kola Premijer lige BiH.

Bordo klub je uspio da dođe do nove pobjede iako ih je Radnik dobro namučio. No, na kraju je Sarajevo uspjelo da slavi sa 2:1 i upiše tri boda u novoj sezoni Premijer lige BiH.

No, prava drama odvijala se na zapadnoj tribini neposredno pred početak ove utakmice. Naime, jednom od navijača Sarajeva je pozlilo, ali ekspresnom reakcijom Hitna pomoć je spasila život navijaču bordo kluba.

Navijač je bio bez svijesti i nije davao znakove života. No, nakon reanimacije i upotrebe elektro šoka počeo je davati znakove života, te je brzo prebačen na KCUS.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bordo klub se oglasio jutros na zvaničnoj Twitter stranici i zahvalio službi Hitne pomoći KS jer je brzom intervencijom spašen život navijača Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi