Šerbečićev izlazak iz igre nije samo zabrinuo struku i navijače FK Sarajevo
Šerbečić je sinoć napustio teren prije posljednjeg sudijskog zvižduka

Čekaju se informacije iz Titove 38/b

Šerbečićev izlazak iz igre nije samo zabrinuo struku i navijače FK Sarajevo

A. Beganović

Utakmicom između Sarajeva i Radnika u kojoj je aktuelni prvak slavio rezultatom 2:1 kompletirano je 5. kolo Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Bordo tim je upisao novu pobjedu, a ponovo je jedan od najboljih na terenu bio Besim Šerbečić koji je dobru igru krunisao i pobjedonosnim pogotkom.

No, nekih desetak minuta prije posjednjeg sudijskog zvižduka Šerbečić je zbog povrede napustio teren, pa stručni štab i navijači sa nestrpljenjem i zebnjom očekuju više informacija vezani za njegovo zdravstveno stanje.

Međutim, nisu oni jedini koji s mnogo nestrpljenja očekuju raport ljekarske službe aktuelnog prvaka BiH, odnosno sasvim sigurno sinoćnji Šerbečićev izlazak iz igre zadao je glavobolju i selektoru mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine, Vinku Marinoviću.

Naime, Marinović je juče objavio spisak za predstojeći kvalifikacijski duel sa Belgijom na kojem se očekivano našao i Šerbečić koji je po planu trebao predvoditi odbranu mlade reprezentacije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Osim Šerbečića Marinović je što se tiče stoperske pozicije uputio pozive standardnom stoperu Čelika Vedranu Vrhovcu, te Nihadu Mujakiću iz Kortrijka i Jasmninu Čelikoviću iz Zrinjskog.

Oba ova fudbalera minutažu u svojim klubovima dobijaju na kapaljku, odnosno prikovani su za klupe za rezervne igrače pa je razumljiva Marinovićeva briga za zdravstvenim stanjem stopera aktuelnog bh. prvaka.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi