Hitzfeld: Lewandowski me razočarao svojim potezom

Trofejni trener kritikovao Lewu

Hitzfeld: Lewandowski me razočarao svojim potezom

Nekadašnji Bayernov trener Ottmar Hitzfeld izjavio je kako ga je razočarao Robert Lewandowski.

Nakon što je minulog vikenda zamijenjen u meču protiv Kolna, Lewandowski je bio vrlo ljut i nije se želio rukovati s trenerom Heynckesom, a takvo ponašanje za Hitzfelda je neprihvatljivo.

"Razočaran sam onim što sam vidio, naravno da je to neprihvatljivo. Velika greška je da se tako neko ponaša prema poštovanoj osobi kao što je Jupp Heynckes. Normalna pojava u svijetu fudbala je da se pozdrave igrač i trener poslije izmjene", izjavio je Hitzfeld.

Prokomentarisao je Hitzfeld i glasine o eventualnom odlasku Lewandowskog.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Jasno je da novi agent želi Lewandowskog da ponudi drugom klubu, da mu podigne cijenu i platu, ali ipak vjerujem da će on ostati u Bayernu", zaključio je.

Hitzfeld je, podsjetimo, svojevremeno imao priliku voditi Bayern u dva navrata.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi