Hladan tuš za Džeku i društvo na Olimpicu

Ajax poveo sa 1:0

Hladan tuš za Džeku i društvo na Olimpicu

E. Čaušević

Fudbaleri Ajaxa igraju u gostima protiv Rome revanš meč četvrtfinala Evropske lige.

Roma je u prvom duelu slavila sa 2:1 u Amsterdamu, ali je jasno da u ovom dvomeču još ništa nije gotovo.

Ajax je na početku drugog dijela poveo sa 1:0 kada je gol postigao Brobbey četiri minute nakon što je ušao u igru. Njegov gol pogledajte OVDJE.

Ovaj rezultat vodi dalje još uvijek Romu, a Ajaxu je potreban još jedan pogodak da se plasira u polufinale pod uslovom da sačuvaju svoju mrežu.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

daca
Hajde neka neko ko zna odg.. Ja koliko sam upoznat u sa radnicima popricam nekad Baka je vlasnik kladionice Bet Live.. Kako može biti trener Želje i Zrinskog itd ne kontam
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi