Hladnokrvna reakcija Wengera na poruku Alexisa

Sigurno je očekivao više

Hladnokrvna reakcija Wengera na poruku Alexisa

E. Čaušević

Francuski stručnjak Arsene Wenger u petak je saopštio da je donio konačnu odluku i da će na kraju ove sezone napustiti Arsenal.

Wenger je na klupu londonskog kluba stigao davne 1996. godina, a nakon 22 godine odlučio je da je vrijeme za promjene. Iako su mnogi navijači priželjkivali takav rasplet situacije, na kraju su mnogii bili tužni kada su shvatili da se završava jedna era Topnika.

Mnogi igrači koji su imali raditi s Wengerom oglasili su se nakon njegove objave, te se zahvalili na svoj način. Jedan od njih bio je i Alexis Sanchez koji je početkom godine napustio Arsenal zbog toga što nije bio baš u dobrim odnosima sa Wengerom.

Međutim, čileanski fudbaler je otkrio jučer za engleske medije da je poslao Wengeru poruku odmah nakon što je saznao šta se desilo. Alexis je otkrio da je napisao sve što mu "leži" na srcu, te da je dobio veoma kratak odgovor od svog bivšeg trenera koji je poručio "Hvala ti".

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti