Hleb: Uvijek sam ignorisao Guardiolu

Bivši igrač Barcelone otkrio

Hleb: Uvijek sam ignorisao Guardiolu

Bivši igrač Barcelone, a danas fudbaler BATE Borisova Alexandar Hleb govorio je o vremenu provedenom na Nou Campu.

Jedan od najboljih bjeloruskih fudbalera svih vremena dotakao se i Pepa Guardiole, s kojim nikada nije imao blistavu saradnju.

"Uvijek sam se svađao s njim. Volio sam mu 'kontrirati'. Recimo, odbio sam ga poslušati kada mi je rekao da uzmem časove španskog kako bih naučio jezik", prisjetio se Hleb, te nastavo:

"Kada bi mi Guardiola rekao nešto što mi se ne bi svidjelo, istog sekunda bih kao dijete obrusio 'ne'. Često sam ga i ignorisao i sam sam kriv što nisam ostao u Barceloni. Uz to sam bio i potresen zbog nekih privatnih problema".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Hleb je na kraju povukao paralelu između Barcelone u kojoj je on boravio i ove današnje. Subjektivno ili ne, procijenite sami.

"Tadašnja Barcelona je bila jača nego današnja. Nas niko nije mogao pobijediti", zaključio je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.