Jakirović pred derbi: Sve se vrti oko Livaje, ovo je maraton, ali želimo i u sprintu biti prvi

Dinamo želi slaviti na Poljudu

Jakirović pred derbi: Sve se vrti oko Livaje, ovo je maraton, ali želimo i u sprintu biti prvi

Najveći derbi hrvatskog nogometa sutra u Splitu igraju Hajduk i Dinamo.

Hajduk je trenutno lider, a Dinamo ima utakmicu manje, pa je sve otvoreno. Jasno je da će mnogo toga za nastavak sezone u borbi za prvaka ovisiti od sutrašnjeg ishoda, pa su oba tima svjesna važnosti.

Sergej Jakirović je djelovao optimistično, a kazao je da će Arijan Ademi biti spreman za nastup.

Dodao je da se nada predivnoj atmsoferi, te da Dinamu treba dobar rezultat i da se nada da će njegov tim odigrati na visokoj razini.

"Želimo igrati hrabro i sa gardom. Livaja je najveća opasnost, sve se vrti oko njega. Moramo ga zaustaviti, ali i obratiti pažnju na igrače oko njega", jasan je bio Jakirović.

Svjestan je da njegovom timu ovo može biti prekretnica.

Oglasi

"Jeste prekretnica, ali igra se tek deseto kolo. Smatram da je ovo maraton, ali mi želimo biti najbrži i u sprintu. Idemo po pobjedu", jasan je bio bivši trener mostarskog Zrinjskog.

Novinari su pitali za status Ademija.

"Ademi je spreman, u jako je dobrom stanju. To je dobro za mene".

Hajduk je već ranije najavio da je stadion rasprodan i jasno je da će atmosfera biti paklena.

"U ovom trenutku nema više slobodnih mjesta za derbi Hajduk - Dinamo! Članovi i pretplatnici su ponovno ispunili Poljud do posljednjeg mjesta!

Svim pretplatnicima za sezonu 2023/2024. od utakmice dostupna je nova opcija ustupanja svog pretplatničkog mjesta “Sidi na moje misto” u slučaju da nositelj pretplate ne može prisustvovati određenoj utakmici. Opcija je dostupna do subote 30.09. u 14 sati kada je zadnji rok za ustupanje mjesta.

Svi koji nisu uspjeli doći do ulaznice neka prate našu službenu stranicu kako bi vidjeli hoće li možda netko od pretplatnika propustiti nadolazeći derbi.

Potražite više informacija na temu HNL:

Svi na Poljud!", stoji u objavi Splićana.

Hajduk trenutno ima 18 bodova, Rijeka je na 16, a Dinamo također ima 16 uz utakmicu manje.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi