Nove promjene na Poljudu: Stanić odlazi iz Hajduka

Splićani tek na šestom mjestu

Nove promjene na Poljudu: Stanić odlazi iz Hajduka

S. Mlaćo

Rođeni Sarajlija Mario Stanić više nije savjetnik predsjednika Uprave u Hajduku.

Nakon očajnog starta u novu sezonu, Stanić je napustio Poljud gdje je radio kao savjetnik bivšeg predsjednika Marina Brbića.

"Mario Stanić od danas više nije savjetnik predsjednika Uprave HNK Hajduk za sportsku politiku i više neće obavljati nikakvu funkciju u Klubu.

Gospodinu Staniću želimo puno sreće i uspjeha u daljnjoj karijeri'', objavio je Hajduk.

Novi predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić je već kazao da mu savjetnik nije potreban te da će Stanića pitati zašto je Hajduk na petom mjestu.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Klub bi vjerovatno mogao napustiti i sadašnji šef struke Hari Vukas, bivši trener mostarskog Zrinjskog.

Hajduk je pao na šesto mjesto, navijači su razočarani, a nedavno su ispred stadiona postavili 12 panjeva, želeći tako jasno reći šta misle o onima koji nose 'bili' dres.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi