Hoće li Cisse i Evans biti suspendovani zbog pljuvanja?

Hoće li Cisse i Evans biti suspendovani zbog pljuvanja?

M. Skaka

Jonny Evans iz Manchester Uniteda i napadač Newcastlea Papiss Cisse mogli bi propustiti i do šest narednih utakmica zbog pljuvanja na utakmici odigranoj u srijedu.

Kamere su uhvatile ovaj dvojac kako se međusobno pljuje na susretu koji je odigran jučer na St. James Parku.

Sudac je zbog ovog nedoličnog ponašanja dao sam usmenu opomenu, ali nijedan igrač nije dobio karton.

FA za sada nije poduzeo nikakave akcije, ali je poručeno da se očekuje izvještaj sudije Anthonyja Taylora koji je sudio ovaj meč nakon čega će biti donijeta krajnja odluka.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, prošle sezone je George Boyd pljunuo golmana Manchester Cityja Joe Harta i bio je kažnjen sa tri utakmice neigranja.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.