Hoće li navijači sutra zviždati Hummelsu?

Tuchel se nada da ne

Hoće li navijači sutra zviždati Hummelsu?

Edmir Škorić

Trener Borussije Dortmund Thomas Tuchel nada se da će navijači imati razumijevanja prema odluci Matsa Hummelsa da potpiše za Bayern.

Hummels je za 35 miliona eura prešao u redove ljutog rivala Bayerna i sutra će se oprostiti od dresa Borussije u meču protiv Koelna.

"Nadam se da mu naši navijači neće zviždati Matsu. Siguran sam da će Hummels ostati miran i posvećen obavezama u posljednjem meču u ligi u našem dresu. Mats je ne samo sjajan igrač, već i odlična osoba. Uradili smo sve što je bilo do nas kako bismo ga zadržali, ali nije bilo dovoljno i moramo to da prihvatimo. Potražit ćemo zamjenu za njega tokom ljeta", izjavio je Tuchel.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Inače, Bayern je ranije osigurao titulu, pa za Borussiju sutrašnji meč protiv Koelna nema neku posebnu važnost.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi