Hoće li Todorović napustiti Red Bull Salzburg?

Sve veća konkurencija u timu

Hoće li Todorović napustiti Red Bull Salzburg?

Reprezentativac BiH Darko Todorović mogao bi, prema nagađanju austrijskih medija, otići iz Red Bull Salzburga.

Todorović (22) je u Mozartov grad došao iz Slobode, ali u prethodnoj sezoni se nije mnogo naigrao, ponajviše zbog povreda, i veliko je pitanje koliko u ovom trenutku na njega računaju u Salzburgu.

Iako austrijski prvak pored Todorovića na poziciji desnog beka ima još dvojicu fudbalera, prije nekoliko dana iz Ajaxa je za pet miliona eura doveden Rasmus Kristensen za kojeg se, s obzirom na uloženi novac, očekuje da bude prvi izbor trenera Jessea Marscha. 

Kako se grijanje klupe ne poklapa sa Todorovićevim ambicijama, ne bi bilo iznenađujuće da bh. fudbaler napusti Salzburg i provede narednu sezonu na posudbi, ali iz kluba se još ne očituju po pitanju njegove budućnosti.

Od dolaska u Salzburg, Todorović je, podsjetimo, odigrao ukupno 14 utakmica i pritom je upisao dvije asistencije.

Potražite više informacija na temu Tipico Bundesliga:

Top Komentari

Seher Rajvosa
Evo Emire Hadzicu prilike dovedi ovog momka
5 0
niko nikovic
Marco Rose je trener Borussie Monchengladbach, napustio je Salzburg, ko vas je zaposlio u redakciju
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi