Hoće li Tuzla City uspjeti zadržati kapitena?

Hoće li Tuzla City uspjeti zadržati kapitena?

E. Škorić

S krajem juna, mnogi kvalitetni igrači ostat će bez ugovora, a među njima i kapiten FK Tuzla City Samir Efendić.

Efendić je do 30. juna ove godine ugovorom vezan za ekipu Tuzle City, a saznajemo da je u međuvremenu obavio razgovor sa predsjednikom Azmirom Husićem i, neslužbeno, dogovor još nije postignut, međutim to ne znači da neće biti u narednim danima.

Naravno, s obzirom da se radi o jednom od najboljih desnih bočnih u ligi, nije nikakvo čudo da i drugi klubovi čekaju rasplet situacije, no Tuzlaci će sasvim sigurno uraditi sve da zadrže svog kapitena koji je standardan u prvih 11.

Efendić je u Tuzlu stigao još u ljeto 2017. godine iz gradskog rivala Slobode, a prethodno je igrao i za Bratstvo Gračanicu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ove sezone je upisao 17 premijerligaških nastupa do prekida iste i smatra se jednim od najspremnijih igrača na domaćoj sceni.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi