Hodgson: Prioritet je Carragherov ugovor

Hodgson: Prioritet je Carragherov ugovor

Edmir Škorić

Od ovog ljeta menadžer Liverpoola, Roy Hodgson kazao je kako će ponuditi novi ugovor iskusnom stoperu Jamieu Carragheru, no najprije će pričekati da se riješi pitanje vlasništva kluba.

Engleski reprezentativac Jamie Carragher (32) ima još svega godinu dana ugovora sa Liverpoolom, a kako nije poznata budućnost kluba, odnosno vlasništvo nad istim, pregovori oko produženja ugovora su prekinuti, odnosno odgođeni.

"Siguran sam da će Carragherov novi ugovor biti prioritet. Iskreno toliko se toga događalo u posljednjih pet tjedana, toliko sam sati proveo radeći u klubu, da uopće nisam stigao razgovarati o ugovorima igrača. Jedino znam da je Carragheru preostala još samo godina dana ugovora, a koliko dugo su vezani ostali igrači - nemam pojma", ističe Hodgson.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.