Hodžić: Derbi protiv Želje je sve više tema u svlačionici

Fudbaler Sarajeva poručio

Hodžić: Derbi protiv Želje je sve više tema u svlačionici

E. Čaušević

Fudbaleri Sarajeva nakon završetka reprezentativne pauze narednog vikenda na Koševu dočekuju Mladost u okviru 15. kola Premijer lige BiH.

Defanzivac bordo kluba Dušan Hodžić pred ovu utakmicu izjavio je da njegov tim želi doći do nove pobjede, ali da su svjesni da je Mladost čvrsta ekipa, te da ih očekuje veoma zahtjevna utakmica. Hodžić se dotakao i derbija protiv Želje koji je na programu nakon ovog kola.

"Mladost je jedna čvrsta ekipa i očekuje nas zahtjevna utakmica, međutim mi smo favoriti. Igramo na domaćem terenu i želimo doći do nove pobjede. Smanjili smo u posljednjim sedmicama bodovni zaostatak za vrhom tabele, ponovo smo u igri za sami vrh i želimo potvrditi naše ambicije protiv Mladosti. Sigurno je da neće biti jednostavno, ali smatram da ćemo se dobro pripremiti za tu utakmicu, u kojoj želimo prikazati dobru igru i doći do nova tri boda", rekao je Hodžić, te dodao:

"Nakon Mladosti nas očekuje gradski derbi. Sigurno je da to postaje sve više tema u svlačionici, ali su naše misli isključivo fokusirane na prvu narednu utakmicu, a to je susret protiv Mladosti na Koševu. Atmosfera u ekipi je dobra, kvalitetno radimo i nadam se nastavku naših dobrih rezultata".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi