Optimizam u bordo timu uoči utakmice sa Leotarom

Hodžić: Glupo je što se ovako desilo

Sarajevo u okviru 12. kola Premijer lige dočekuje Leotar na Koševu, a bordo timu se nadaju novoj pobjedi i nastavku serije utakmica bez poraza, dok će za golmana Ibru Hodžića ova utakmica biti od posebnog značaja.

Sarajevo je platilo danak najvećem bosanskohercegovačkom derbiju koji je odigran prošle sedmice, jer se u toj utakmici povrijedio prvi golman Dino Hamzić, a crvene kartone su zaradili Veldin Muharemović i Hilmo Gutić.

"Imam u vidu neka rješenja, ali samo ne znam da li će ona biti prava", rekao je šef stručnog štaba Sarajeva, Mirza Varešanović.

Rezervnom golmanu bordo tima, Ibri Hodžiću ova utakmica je od posenbnog značaja. Naime, on je ponikao u ovom klubu, a sada je dočekao i svoj debi u Premijer ligi.

"Jedva sam ovo čekao, mada samo je glupo što se to desilo zbog povrede Dine Hamzića, ali takav je naš golmanski posao", rekao je 25-godišnji golman, Ibro Hodžić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.