9

Komentari (9)

K79
svi su zaboravili na Stevanovica momak igra odlično u serveteu !
K79
svi su zaboravili na Stevanovica momak igra odlično u serveteu !
Prle
Jajalo (Udinese) svaku igra 90min, kao sto je i sinoc protiv Intera. Prcic presao opet u Strasbourg i igrat ce. Ne mogu se porediti igraci iz Madjarske i Saudijske Arabije sa takvim ekipama. I Milosevic je realno bezveze.
MirzaBarucic
Hodžić, Hajrović, Dilaver, Koljić (kad se oporavi), Ćatić ... MORAJU dobiti poziv.
zaboti janos
Nazalost igra u hopa ligi.
Adnanos
pozvao je igrace iz druge turske lige (Irfana) a covjek nije ni za Premijer lige.
Benjamingst
Treba pozvati njega isto, Hajrovica, Menalo...ali bojim se da ce Robert po starom; Zukanovic, Saric, Civic, Visca...
Chupy
Bas drug, tu trojicu sto nabroja, nigdje veze sa fudbalom. Ipak bih ja Viscu zvao, dobar je to igrac i trudi se. Al Zukanovic, Saric, Civic, to nije vrijedno pomena. Zukanovic je brz ko puz kad ubrza, nigdje veze. Daj vise Prosinecki zovi Hajrovica u pm, momak svaki minut gine na terenu, i ovog momka zovi. I psihologa najboljeg nadji nek poprica 3-4sata sa svakim pojedinacno!!
Mica
Za repku odmaga pozvat za zamjenu i ubacit 2 poluvrijeme davidimo hoceli dati go.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.