Hodžić se vratio treninzima Sarajeva, Šofranac i dalje 'out'

Zdravstveni bilten FK Sarajevo

Hodžić se vratio treninzima Sarajeva, Šofranac i dalje 'out'

Sarajevo će nadolazećeg vikenda u okviru 6. kola Lige za prvaka BiH na domaćem terenu ugostiti Široki Brijeg.

Bordo tim vodi veliku borbu za treću poziciju i mjesto koje vodi u Evropsku ligu, pa stoga ne treba ni napominjati od kolikog značaja je ovaj meč za Sarajevo.

Trener Husref Musemić protiv Širokog Brijega neće moći računati na defanzivca Aleksandra Šofranca, no izvjesno je da će još neki fudbaleri propustiti meč.

"Krste Velkoski je zadobio jedan snažan udarac na posljednjoj ligaškoj utakmici, te osjeća bolove rebra uz prisutni hematon. On će morati mirovati, a pregledom je ustanovljeno da nije došlo do loma. Dušan Hodžić je počeo trenirati poslije povrede skočnog zgloba i njegovo stanje je bolje", rekao je član medicinskog tima FK Sarajevo Mirza Marevac, dodavši:

"Halilović je odradio pregled i osjeća se bolje. Trenira po posebnom programu i jedini igrač koji je van stroja je Aleksandar Šofranac. Zbog upale pluča je pod nadzorom našeg medicinskog tima i nije u treningu trenutno."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Sarajevo i Široki Brijeg se sastaju u nedjelju s početkom u 17:00 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije