Hodžić: U Radniku sam proveo lijep period, radujem se meču

Fudbaler Sarajeva pred utakmicu

Hodžić: U Radniku sam proveo lijep period, radujem se meču

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva u nedjelju na domaćem terenu dočekuju Radnik u okviru 18. kola Premijer ige Bosne i Hercegovine.

Bordo tim posljednje kolo prvog dijela sezone dočekuje u pobjedničkom ritmu, a igrač ove ekipe Dušan Hodžić izjavio je da Sarajevo želi pobjedom završiti polusezonu, ali da su svjesni da će to biti teško.

"Proveo sam lijep period u Radniku i radujem se utakmici u nedjelju. Želimo pobjedom završiti polusezonu, ali smo svjesni da će biti teško. Radnik je dobra ekipa. Igrali smo već jednom protiv Radnika u ovoj sezoni i tada nismo ostvarili pobjedu. Nadam se da će ovog puta biti drugačije", kazao je Hodžić, te dodao:

"Očekuje nas jedna zahtjevna utakmica, ali ispravnim pristupom i borbenom igrom od prve minute možemo doći do pobjede. Pozivam naše navijače da dođu u nedjelju, da budu uz nas i da zajedno dođemo do nova, jako vrijedna tri boda".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica između Sarajeva i Radnika igra se u nedjelju od 13 sati na stadionu Koševo.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi