Hodžić: Želim biti važan kotač u odbrani dvostruke krune
FOTO: fkzeljeznicar.ba

Pred njim je blistava karijera

Hodžić: Želim biti važan kotač u odbrani dvostruke krune

A. Beganović

Godinu na izmaku po dobrom će pamtiti i igrač Liverpoola na privremeno radu u Željezničaru, juniorski reprezentativac naše zemlje Armin Hodžić.

Naime, ovaj talentovani napadač vodio je juniore Željezničara do jesenje titule, a menadžer Plavih Amar Osim priključio ga je prvom timu, te mu je u par navrata ukazao priliku da pokaže šta zna.

"Iza mene je jako dobra sezona. S juniorima sam uzeo jesenju titulu, a priključen sam i prvom timu, te sam imao priliku pokazati koliko vrijedim", za SportSport. ba je istakao Hodžić.

"Na predstojećim pripremama ću raditi žestoko. Želim se nametnuti i želim svojim radom izboriti veću minutažu u prvoj momčadi. Drago mi je što sam priključen prvoj momčadi, ali želim još više, odnosno želim biti važan kotač u odbrani dvostruke krune", dodao je mladi bh. napadač.

Hodžić se po isteku aktuelne sezone mora javiti u Liverpool, a još uvijek ne zna da li će ga ovaj slavni engleski klub i u narednoj sezoni poslati negdje na pozajmicu.

"Ne zamaram se previše s tim. Na pozajmici sam do ljeta, a onda ćemo vidjeti šta će odlučiti u Liverpoolu", istakao je Hodžić i na kraju je dodao:

"U prvoj momčadi na terenu se najbolje slažem s Bekrićem i Zolotićem, s kojim sam igrao i u mlađim kategorijama."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije