U Rudaru zadovoljstvo nakon pobjede nad Olimpikom

Hodžić: Želimo u novoj sezoni biti konkurenti za Premijer ligu

Samir Mlaćo

Rudar je sezonu u Prvoj ligi Federacije završio domaćom pobjedom nad Olimpikom 3:2. Rudar je vodio, Olimpik preokrenuo rezultat u svoju korist, ali na kraju su se ipak radovali navijači tima iz Kaknja.

Kakanjci su tako sezonu okončali na sedmom mjestu, a nakon meča viđenim u današnjem duelu mogao je biti zadovoljan šef struke domaćih Fadil Hodžić.

"Protiv najjačih ekipa pokažete pravo lice. Drago mi je zbog momaka i publike koji su samnom pokazali cijelu polusezonu da imaju kvaliteta, želje i borbenosti. Prije mog dolaska Rudar to nije imao, a meni je žao što Olimpik nije izborio plasman u Premijer ligu. Želim sreće i nama i njima iduće sezone, a mi smo svaku utakmicu išli na pobjedu. Mlada smo ekipa, ima tu oscilacija, ali ja se nadam da ćemo mi naredne sezone biti jedan od tih kandidata za ulazak u Premijer ligu", kazao je Hodžić, te dodao.

"Uprava je ovdje kompaktna i odlučit ćemo da li imamo sredstava za to. Za to trebaju sredstva, a Rudaru je sigurno mjesto u Premijer ligi. Moj ugovor je sada istekao, te je Uprava izrazila želju da produžimo saradnju i to ćemo i uraditi. Imat ćemo pauzu sada 20 dana".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi