Hoeness bi prije Džeku nego 40 miliona eura

Džekini zastupnici i Hoeness održali tajni sastanak

Hoeness bi prije Džeku nego 40 miliona eura

Adnan Beganović

Bosanskohercegovački reprezentativac i igrač Wolfsburga, Edin Džeko, najčešća je tema njemačkih medija u posljednje vrijeme, a pitanjem da li će bh. "stroj za postizanje golova" napustiti Vukove, svakodnevno se bave.

Tako današnji Bild donosi informaciju o održanom tajnom sastanku sportskog direktora Wolfsburga Dietera Hoenessa i Džekinih zastupnika Irfana Redžepagića i Alena Augustinčića, a navodno je Hoeeness nakon istog izjavio:

"Zasad nismo dobili nijednu ponudu s bankovnim jamstvom, a da mogu birati između 40 miliona eura i igrača, zadržao bih igrača".

Podjetimo, Džeko ima ugovr sa Wolfsburgom do ljeta 2013. godine, uz klauzulu da može otići ukoliko neki klub na račun Vukova uplati 40 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti