Hoeness: Džeko ostaje u Wolfsburgu

Prema pisanju njemačkih medija donešena odluka

Hoeness: Džeko ostaje u Wolfsburgu

O. Lekić

"Odlučili smo. Odluka je konačna. Džeko ostaje u Wolfsburgu bez obzira kakva ponuda dođe za njega", navodno je rekao direktor Wolfsburga Dieter Hoeeness.

Da li je konačno sve završeno? Da li će naš reprezentativac Edin Džeko i u narednoj sezoni nositi dres Wolsfsburga? Ako je vjerovati njemačkim medijima, sve je završeno.

Bh. Dijamant ostaje u Wolfsburgu, a navodno je ovu vijest potvrdio i Hoeness.

"Odlučili ssmo. Odluka je konačna. Džeko ostaje u Wolfsburgu bez obzira kakva ponuda dođe za njega", navodno je rekao direktor Wolfsburga Dieter Hoeeness.

Podsjetimo, naš reprezentativac ima važeći ugovor s njemačkom momčadi do ljeta 2013. godine, a već duže vrijeme za njegove usluge zainteresirani su prije svega Juventus i Manchester City.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti