Hoeness javno zaprijetio Džeki

Hoeness javno zaprijetio Džeki

Generalni menadžer Wolfsburga Dieter Hoeness javno je zaprijetio Edinu Džeki zbog Dijamantovih namjera da napusti Wolfsburg.

U Wolfsburgu po svaku cijenu namjeravaju u svojim redovima zadržati reprezentativca Bosne i Hercegovine, te su za njega Juventusu i Manchester Cityu postavili odštetnu cijenu od oko 50 miliona eura.

Džeko, međutim, jasno ponavlja kako mu je želja napustiti redove njemačke ekipe, te je javno zamolio čelnike Wolfsburga da snize odštetni zahtjev.

Džeko nije nastupio u jučerašnjoj pripremnoj utakmici koju je Wolfsburg igrao sa Halberstadtom zbog povrede, u koju, međutim, sumnjaju čelnici Wolfsburga.

”Džeko, ne budeš li pošten, imat ćeš problema!”, poručio je Hoeness.

Evidentno je da je Džeko sve nervozniji zbog cjelokupne situacije, pa će biti zanimljivo kako će se dalje odvijati cijela priča.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.