Hoeness poručio zvijezdi Bayerna: Nisi ti socijalni slučaj
EPA

Costa želi veću platu, ali...

Hoeness poručio zvijezdi Bayerna: Nisi ti socijalni slučaj

Brazilski fudbaler Douglas Costa primoran je u javnosti manje govoriti o novom ugovoru u Bayernu. 

Costa je na Allianz Arenu stigao 2015. godine iz Šahtara i ove sezone igra prilično dobro u dresu Bayerna, a njegove izjave u medijima da je nesretan u bavarskom klubu nisu najbolje "sjele" predsjedniku kluba Uliju Hoenessu.

On je poručio Costi da takve stvari ne prolaze u Bayernu i da na taj način neće dobiti bogatiji ugovor kojem teži. 

"Bio je to očajnički pokušaj Coste da izbori veću platu. To tako ne ide kod nas. Može pokušati još deset puta na ovaj način, ali neće uspjeti. On nije socijalni slučaj", izjavio je Hoeness, čiju izjavu prenose njemački mediji. 

U proteklom periodu Costa se povezivao sa klubovima iz Španije, Francuske i Belgije, a njegov ugovor sa Bayernom važi do 2020. godine. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi