Hoeness u Torinu

Da li je na pomolu kraj sapunice

Hoeness u Torinu

O. Lekić

"Edin Džeko sigurno ostaje u Wolfsburgu", prije nekoliko dana izjavio je direktor njemačke momčadi Dieter Hoeness. No da li je to doista tako? Ako ćemo vjerovati talijanskim medijima onda možemo reći da Hoeness nije govorio istinu.

Naime, talijanski mediji pišu da su se jučer u Torinu sastali Dieter Hoeness i Giuseppe Marotta kako bi pokušali dogovoriti transfer našeg reprezentativnog napadača.

Također se navodi da čelnici dva kluba ne razgovaraju samo o transferu našeg reprezentativca.

Navodno se vode razgovori i oko transfera Andrea Barzaglija i Diega, a direktor Vukova priznao je njemačkim medijima da se nalazio u Torinu, no naveo je da njegov dolazak nema veze sa transferom "bh. stroja za postizanje pogodaka", odnosno rekao je da je u Italiju došao kako bi pokušao dogovoriti dolazak Diega u Wolfsburg.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.