Hoffenheim potvrdio najgore vijesti za Ermina Bičakčića

Propustit će dobar dio sezone

Hoffenheim potvrdio najgore vijesti za Ermina Bičakčića

E. Škorić

Ermin Bičakčić teško je povrijeđen u pobjedi Hoffenheima nad Bayernom (3:1) u nedjelju u meču u kojem je čak postigao vodeći gol.

Stradali su prednji križni ligamenti, kao i meniskus i sada je Hoffenheim to i potvrdio, objavivši da će defanzivac pauzirati nekoliko mjeseci.

"Nevjerovatno je tužno. Ermin je bio u sjajnoj formi i bio je uzor svima od prvog dana u Hoffenheimu u smislu motivacije, mentaliteta i profesionalnosti. Borit ćemo se za Ermina, poodržat ćemo ga svim sredstvima kako bi se vratio na teren", rekao je direktor Hoffenheima Alexander Rosen.

Tridesetogodišnji štoper zamijenjen je u 39. minuti nedjeljnog meča. On je u Hoffenheimu od 2014. godine i jedan je od igrača s najdužim stažom u Hoffenheimu i miljenik je publike.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ermin propušta i mečeve bh. reprezentacije u oktobru, kao i dobar dio sezone, no nadamo se da će se nakon svega vratiti još jači.

Top Komentari

Sanagoal
Uhh brate to nije lako ali treba stisnuti zube i raditi. Sve najbolje nasem Erminu!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi