Hoffenheim se uključio u borbu za Izeta Hajrovića

Pridružuje se Bičakčiću?

Hoffenheim se uključio u borbu za Izeta Hajrovića

Izet Hajrović će u ovom prijelaznom roku napustiti redove Werdera iz Bremena, objavili su njemački mediji. 

Aktuelni član bh. reprezentacije u prošlosedmičnoj utakmici između Werdera i Schalkea (0:3) nije našao svoje mjesto u rosteru od 18 igrača, što je dodatno podgrijalo špekulacije o promjeni sredine.

Najveći interes za dovođenje Hajrovića pokazao je Betis, a njemački mediji danas su objavili informaciju da se u borbu uključio i Hoffenheim. 

"Moramo vidjeti kako stoje stvari. To što Hajrović jučer nije konkurisao za tim samo može ubrzati njegovu odluku o odlasku iz Bremena", izjavio je Hajrovićev agent. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Hajrović je tokom priprema briljirao u dresu Werdera. Postigao je dva pogotka i upisao nekoliko asistencija, ali nažalost ni to nije doprinijelo poboljšanju njegovog statusa kod trenera Viktora Skripnika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.